Jong gezin is met twee kinderen op pad met de kinderwagen accessoire

Als je een kinderwagen wil kopen, kom je erachter dat er ook een hoop bijpassende accessoires zijn. Ze maken je wandelingen en uitstapjes straks net iets comfortabeler. Van een bekerhouder tot een regenhoes, in dit overzicht staan de meest handige accessoires voor je kinderwagen op een rij.

Accessoires voor je kinderwagen

Je hebt inmiddels een kinderwagen, of je bent nog op zoek. Om deze aankoop compleet te maken, kan je ervoor kiezen om bijpassende accessoires voor je kinderwagen aan te schaffen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende opties, bedenk daarom goed welke jij nodig hebt en welke niet.


In samenwerking met Easywalker

Musthaves voor je kinderwagen

Een voetenzak voor koude dagen, een hoogteadapter om je rug te ontlasten, een speelstuurtje of een bekerhouder voor de fles of je (broodnodige) bakje koffie of thee. Wist je dat veel Easywalker accessoires ook op andere merken kinderwagens passen?

Ontdek alle Easywalker accessoires

Regenhoes kinderwagen

Regenhoes

In ons kikkerlandje regent het regelmatig. Om je baby en kinderwagen goed te beschermen tegen nattigheid, is een regenhoes voor de kinderwagen een must. Deze accessoire is gemakkelijk te bevestigen en als je hem niet gebruikt, vouw je hem op tot een klein pakketje.

voetenzak easywalker, een handige accessoire voor je kinderwagen

Voetenzak

Een voetenzak houdt je kindje lekker warm als het buiten koud is. Ideaal dus voor de koudere dagen! De voetenzak is vaak ook geschikt voor de zomer: je kan de bovenzijde afritsen zodat het niet te warm wordt binnenin.

Accessoire matrashoes van Easywalker

Matrashoes

Het matras van de kinderwagen zit vaak inbegrepen in de prijs, maar een passende matrashoes niet. Dit is handig om aan te schaffen, zodat je het matras goed kan beschermen tegen ‘ongelukjes’ en viezigheid van buiten.

Accessoires kinderwagen, bekerhouder

Bekerhouder

Neem je regelmatig een flesje voor je kind mee of een lekkere coffee-to-go voor jezelf? Dan is het handig als je die ergens kan plaatsen. Je handen heb je immers nodig om de wagen te duwen. Een bekerhouder biedt uitkomst tijdens het wandelen. Meestal kost een bekerhouder niet veel, maar heb je er wel profijt van.

Luiertas Harvey Easywalker accessoires kinderwagen

Luiertas

In een luiertas neem je alle spullen mee die je onderweg nodig hebt voor je kindje. Hier gaat een hoop in, dus kies voor een ruime luiertas die gemakkelijk in te delen is.

Accessoires voor de kinderwagen, een meerijdplankje

Meerijdplankje

Heb je een groter kindje dat lange wandelingen nog moeilijk kan bijbenen? Dan is een meerijdplankje een handige accessoire. Hierop kunnen oudere kinderen staand meerijden met jou en je baby, wanneer de benen moe zijn.

Adapters autostoel Easywalker

Autostoel adapters

Met speciale autostoel adapters kan je gemakkelijk het autostoeltje op het onderstel van je kinderwagen klikken. Handig als je baby net ligt te slapen en je hem niet wakker wilt maken.

Accessoires kinderwagen, muggennet

Muggennet

De naam zegt het al, hiermee houd je alle ongewenste insecten uit de buurt van je kindje. Met een muggennet kan jij rustig ontspannen terwijl je baby veilig kan genieten van een wandeling of een dutje in de kinderwagen.

Tot slot

Dit zijn allemaal handige accessoires voor de kinderwagen, maar er zijn er nog veel meer. Bekijk welke accessoires passen bij jouw leefstijl of vraag andere moeders naar hun ervaringen. Zo kan jij straks zorgeloos genieten van elke wandeling en ben je voorbereid op elke situatie!