populairste namen van flevoland in 2018

De populairste babynamen van 2018 verschillen per provincie. In Flevoland was Liam de populairste jongensnaam en Julia de populairste meisjesnaam. Welke kindernamen stonden nog meer in de top 10 populaire namen in Flevoland?

Babynamen top 10 in Flevoland 2018

Populairste meisjesnamen in Flevoland

De populairste meisjesnaam in Flevoland in 2018 was Julia. In de landelijke top 10 staat deze naam ook op nummer één. Verder komt de top 10 populaire meisjesnamen in Flevoland voor een deel overeen met de landelijke top. Zo staan Mila, Sophie, Sara, Emma en Eva allemaal in de landelijke top 10.

De overige namen zijn ook populair in de rest van Nederland. Zo staat Yara in Flevoland op de vijfde plaats, en in het Nederlandse klassement op plaats 16. Liv behaalde landelijk de 18e plaats en Lieke staat op plaats 15. Alleen Amber wijkt af van de nationale top. Daar staat zij pas op plaats 53.

Populairste jongensnamen in Flevoland

In 2018 was Liam de populairste jongensnaam in Flevoland. Vergeleken met de landelijke gegevens, wijkt dit iets af. Daar staat deze naam op plaats 11. Ook Milan, Finn, Noah en Lucas zijn zowel in Flevoland als de rest van het land populair.

Verder wijkt de top 10 behoorlijk af van de landelijke lijst. Zo staat Jan in Flevoland op de vierde plaats, maar in de nationale toplijst pas op plaats 28. Ook Mason (plaats 9 tegenover plaats 26), Jaydon (plaats 8 vs. plaats 43) en Ryan (plaats 10 tegenover plaats 45) wijken flink af.

Vind jouw ideale babynaam

Op zoek naar een mooie naam voor je kindje? Laat je inspireren bij het maken van een keuze tussen alle babynamen met behulp van onze babynamen-zoekfunctie. Vind de perfecte babynaam >>

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app