verliefd stel op Valentijnsdag

Het is altijd weer lastig om leuke cadeaus te verzinnen voor Valentijnsdag. Zeker voor je parter! Geen paniek, want wij hebben 5 leuke valentijnscadeaus op een rij gezet. Speciaal voor de partner wiens vriendin of vrouw (jij dus) zwanger is.

Ben je al bevallen? Bekijk dan deze 5 valentijnscadeaus voor je partner!

De leukste valentijnscadeaus voor je partner!

Camera

In het komende jaar zullen jullie hoe dan ook ontzettend veel foto’s en filmpjes gaan maken. Van de bevalling, van de baby en van jullie als gezinnetje natuurlijk! Een spiegelreflexcamera als valentijnscadeau komt dus goed van pas.

Help, mijn vrouw is zwanger!

Het is het meest populaire boek voor mannen en vrouwen wiens vrouw of vriendin zwanger is: Help, mijn vrouw is zwanger! Op een humoristische toon kan je partner alles lezen waar jullie mee te maken krijgen. Heeft je partner het nog niet gelezen? Dan is Valentijndag een mooie gelegenheid om het boek cadeau te doen.

Muziek

Voor muziekliefhebbers altijd een gewaardeerd cadeau: een CD of DVD met de favoriete muziek. Je kan het laatste album van een favoriete artiest kopen, maar je kan ook zelf een CD samenstellen als valentijnscadeau. Persoonlijk, romantisch en leuk om te krijgen.

Babymoon

Als de kleine er is, maken jullie misschien niet snel meer een verre reis. Daarom kiezen veel stellen ervoor om op babymoon te gaan: een laatste reisje samen waar jullie heerlijk kunnen ontspannen! Natuurlijk hoeft het geen tropisch oord te zijn, een weekendje weg is al een fantastisch valentijnscadeau.

Valentijn-chocoladebonbons met jullie foto

Als je meer van de hartjes en chocolaatjes bent tijdens Valentijnsdag, dan is dit hét cadeau om aan je partner te geven: chocoladebonbons met jullie. Dat is toch een schattig valentijnscadeau? Weet je partner nog niet dat je zwanger bent en wil je hem verrassen? Laat dan een persoonlijke boodschap op de bonbons drukken. Als je partner niet van bonbons houdt, kan je ook gaan voor een ander gepersonaliseerd valentijnscadeau.