verliefd stel op Valentijnsdag

Het kan lastig zijn om leuke cadeaus te verzinnen voor Valentijnsdag. Zeker voor je partner. Ben jij nog op zoek? Bekijk dan hier 7 leuke valentijnscadeaus. Speciaal voor de partner met een zwangere vriendin of vrouw (jij dus).

De leukste valentijnscadeaus voor je partner

1. Camera

In het komende jaar maken jullie waarschijnlijk veel foto’s en filmpjes. Van de bevalling, van de baby en van jullie als gezin natuurlijk. Een spiegelreflexcamera als valentijnscadeau komt dus goed van pas.

2. Boek vol tips voor aanstaande vaders

Denk je dat jouw partner wel wat hulp kan gebruiken bij de voorbereiding op het ouderschap? Geef dan het boek Vader op komst cadeau. Hierin lees je alles wat je tijdens de zwangerschap kan verwachten. Hoe ga je om met stemmingswisselingen? Hoe zet je een bevalplan op papier? En hoe kies je het perfecte geboortekaartje? Als je partner dit boek nog niet gelezen heeft, is Valentijnsdag een mooi moment om het cadeau te doen.

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app

3. Muziek

Is je partner een liefhebber van muziek? Doe hem of haar dan een CD of DVD met de favoriete muziek cadeau. Of een abonnement op een streamingdienst, als je partner dat nog niet heeft.

Je kan het laatste album van een favoriete artiest kopen, maar je kan ook zelf een CD samenstellen als valentijnscadeau. Persoonlijk, romantisch en leuk om te krijgen. En de muziek die jullie nu vaak draaien, vindt de baby na zijn geboorte ook nog eens leuk om te luisteren.

4. Lekker koken voor je partner

Als de kleine er is, heb je de eerste tijd misschien wat minder energie om uitgebreid de keuken in te duiken. Goede reden om je partner met Valentijnsdag met een lekker etentje te verrassen.

Kook zijn favoriete maaltijd en zet een romantisch muziekje op. Door de tafel extra mooi te dekken, voelt het alsof jullie thuis uit eten zijn. Zo kunnen jullie heerlijk genieten van misschien wel het laatste uitgebreide diner met zijn tweetjes. Eet smakelijk!

5. Valentijn-chocoladebonbons met jullie foto

Als je meer van de hartjes en chocolaatjes bent tijdens Valentijnsdag, dan is dit hét cadeau om aan je partner te geven: chocoladebonbons met een foto van jullie. Weet je partner nog niet dat je zwanger bent en wil je hem verrassen? Laat dan een persoonlijke boodschap op de bonbons drukken. Als je partner niet van bonbons houdt, kan je ook kiezen voor een ander persoonlijk valentijnscadeau. Denk aan een mok of sleutelhanger met een foto of boodschap.

6. Twinning is winning

De tijd dat kleding op elkaar afstemmen iets voor vrouwen was, is voorbij. Wat is er leuker dan je partner iets cadeau geven waarmee hij kan twinnen met jullie baby? Koop bijvoorbeeld dezelfde sokken, pyjama’s of truien in maatje papa en maatje baby. Babykleertjes met teksten als ‘I love papa’ doen het ook altijd goed. Wat zal je partner trots zijn als hij het uitpakt.

7. Lachen naar het vogeltje

Valentijnsdag is dit jaar extra speciaal voor jullie. Er is een kindje op komst en je buik wordt groter en groter. En dat mag gevierd worden! Bijvoorbeeld met een zwangerschapsshoot, waarbij jullie mooi op de foto gezet worden. Zo hebben jullie een leuke activiteit én een mooi aandenken voor later.

Ben je al bevallen? Bekijk dan deze 5 valentijnscadeaus voor je partner!