Jennah

Jennah is afgeleid van Jenna

Geboortekaartjes
  • Geboortekaartjes met de naam Jennah
  • Geboortekaartjes met de naam Jennah
  • Geboortekaartjes met de naam Jennah
  • Geboortekaartjes met de naam Jennah
Bestel nu een GRATIS proefdruk! Bekijk geboortekaartjes

Wat vind jij van Jennah?

Deze kenmerken vinden jullie passen bij Jennah

100%
100%
 0%
 0%
100%
 0%

Welke kenmerken vind je bij Jennah passen? (meerdere opties mogelijk)

Herkomst en betekenis Jennah

Jennah is een andere vorm van de naam Jenna. Jenna is afgeleid van Johannes. Johannes is een Hebreeuwse naam die ‘God is genadig’ betekent. Johannes is bekend uit de Bijbel en was al vroeg een populaire naam, allereerst vanwege Johannes de Doper, maar ook door Johannes, de discipel van Jezus.

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app

Aantallen en varianten Jennah

Jennah is een meisjesnaam die sinds 2000 in Nederland voorkomt. Er zijn nog geen 100 meisjes en vrouwen met deze naam, maar dit worden er snel meer. Ieder jaar wordt de naam aan ongeveer 25 meisjes gegeven.

Variant Jenna komt vaker voor. Er zijn ruim 1.500 meisjes en vrouwen die zo heten. De naam Djenna komt ongeveer 500 keer voor.

Wetenswaardigheden Jennah

Jenna Elfman

Jennah is afgeleid van Jenna. Jenna Elfman is een Amerikaanse actrice. Ze werd het bekendst door haar rol in Dharma and Greg. Hierin speelt ze de excentrieke, vrijgevochten Dharma, die verliefd wordt op de stijve advocaat Greg. Naast acteren kan Jenna ook goed dansen: ze was in 1994 danseres in de wereld-tournee van ZZ Top.

Jenna Coleman

Jenna Coleman is een Engelse actrice, vooral bekend van haar rol in Doctor Who. Daarnaast was ze te zien als de jonge koningin Victoria in de dramaserie Victoria en in de film Me Before You.

Jenna Dewan

Jenna Dewan is een Amerikaanse actrice. Ze brak door met een hoofdrol in de succesvolle dansfilm Step Up. Op de set van deze film ontmoette ze ook Channing Tatum, met wie ze jarenlang een relatie had. Het stel heeft samen een dochtertje van 5 jaar.

Namen die lijken op Jennah

Djenna

Bekijk ook deze namen

Lisa, Lara, Olivia, Naomi, Mila, Isabel, Sara, Amy, Merel, Roos