Positiekleding online bestellen doe je hier

Tijdens je zwangerschap past je normale kleding al snel niet meer. Gelukkig kan je er door het dragen van positiekleding nog steeds goed uitzien! Wij hebben de webshops met de leukste zwangerschapskleding op een rij gezet.

Zwangerschapskleding van C&A

1
zwangere vrouw draagt positiekleding van C&A

Bij C&A shop je positiekleding waar jij je comfortabel en heerlijk in voelt. Vind trendy broeken, tops, jurken en nog veel meer zwangerschapskleding zonder dat je de deur uit hoeft.

Naar C&A

Zwangerschapskleding van Bellyfashion.nl

2
Bellyfashion herfstcollectie

Bij Bellyfashion shop je de leukste merken voor zwangerschapskleding, lingerie en babykleding!

  • Overzichtelijke online shop
  • Geen verzendkosten
  • Gratis ruilen & retour
  • Live shop in Zoetermeer
  • Klanttevredenheid: 9,3/10
Naar Bellyfashion.nl

Zwangerschapskleding bij Van Asten Babysuperstore

3

Je buik groeit en je wil er trendy uit blijven zien, dat is mogelijk met de juiste zwangerschapskleding! Alle kleding die je tijdens en na de zwangerschap nodig hebt, vind je bij Van Asten Babysuperstore!

Naar Van Asten

Zwangerschapskleding bij ASOS

4
asos positiekleding

Er tijdens je zwangerschap hip bijlopen zonder veel geld uit te geven? Dan moet je bij ASOS zijn! Van bohemian jurkjes tot mom jeans: ASOS heeft het allemaal. Vanaf €15 ook nog eens gratis verzenden en altijd gratis retourneren!

Naar ASOS

Zalon

5
Zalon Positiekleding box

Geen zin of tijd om de perfecte outfit te zoeken? Bij Zalon selecteert een stylist een complete outfit aan de hand van jouw kledingsmaak, waarna je het op je gemak thuis kan passen. Vind je het niets? Dan stuur je het helemaal gratis terug. Vergeet niet te vermelden dat je zwanger bent!

Naar Zalon

Bol.com

6
Bol zwangerschapskleding

Sinds kort richt Bol.com zich ook vol op kleding. En als ze iets doen, doen ze het goed. Ze hebben een ruim assortiment zwangerschapskleding met veel bekende merken.

Naar bol.com

Noppies

7
Noppies positiemode

Het Nederlandse Noppies is wereldwijd één van de bekendste merken als het gaat om positiekleding. Zelf zeggen ze dat ze het merk zijn voor iedere zwangere vrouw met een eigen stijl. Hun zwangerschapskleding is in ieder geval comfortabel én trendy.

Naar Noppies