populairste namen in zuid-holland in 2018

De populairste babynamen van 2018 verschillen per provincie. In Zuid-Holland was Noah de populairste jongensnaam en Julia de populairste meisjesnaam. Welke kindernamen stonden nog meer in de top 10 populaire namen in Zuid-Holland?

Babynamen top 10 in Zuid-Holland 2018

Populairste meisjesnamen in Zuid-Holland

De populairste meisjesnaam in Zuid-Holland in 2018 was Julia. In de landelijke top 10 staat deze naam ook op de eerste plaats. Verder komt de top 10 populaire meisjesnamen in Zuid-Holland voor het grootste deel overeen met de landelijke top. Zo staan Sara, Emma, Zoë, Sophie, Mila, Tess en Noor landelijk ook allemaal in de top 10. Alleen de volgorde verschilt iets.

Olivia behaalde in het landelijke klassement de 17e plaats. Alleen Sarah valt net buiten de boot. Zij staat nationaal op plaats 24.

Populairste jongensnamen in Zuid-Holland

Noah was de populairste jongensnaam in Zuid-Holland in 2018. Deze naam stond op de vijfde plaats bij het landelijke klassement. Ook Levi, Lucas, Finn, Luuk en Sem staan net als in Zuid-Holland in de top 10. Adam, James, Liam en Benjamin behaalden landelijk een plekje in de top 20.

Vind jouw ideale babynaam

Op zoek naar een mooie naam voor je kindje? Laat je inspireren bij het maken van een keuze tussen alle babynamen met behulp van onze babynamen-zoekfunctie. Vind de perfecte babynaam >>

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app