In samenwerking met
Baby draagt Etos luier met Woezel en Pip afdruk

Een panel van twintig ouders heeft luiers van Etos voor ons getest. Het oordeel is binnen: de luiers krijgen een 8,5 gemiddeld. Bijna alle testers (94,6%) zouden de luiers adviseren aan anderen. Benieuwd naar de verdere beoordeling? Lees hieronder verder.

Het oordeel

Het testpanel heeft gekeken naar verschillende onderdelen van de Etos Woezel en Pip luiers. Iedere tester kreeg een pak luiers dat paste bij de maat en leeftijd van hun kindje. Hieronder kan je bekijken hoe de losse onderdelen van de test zijn beoordeeld.

De Etos luiers krijgen gemiddeld maar liefst een 8,5 van het panel. Vooral de huidvriendelijkheid en het absorberend vermogen van de luiers worden genoemd als positieve punten. Zo schrijft een van de deelnemende moeders: ‘Door een hogere absorptie krijgt mijn kleine meid geen luieruitslag.’ Kindjes met een gevoelige huid lijken goed te reageren op de Etos luiers.

Reacties van ouders

Tijdens het testen zijn bijna alle ouders positief over de luiers van Etos. Bijna iedereen (95% van de deelnemers) denkt erover na om de luiers ook na de test te blijven gebruiken. Het vrolijke uiterlijk en de huidvriendelijke samenstelling zorgen voor enthousiasme bij de ouders en de baby’s. Ook de gebruiksvriendelijkheid en het hoge absorptievermogen van de luiers kan op positieve reacties rekenen.

Als een van de meer kritische punten wordt genoemd dat de Etos luiers wat groter vallen dan andere merken. Het kan daarom slim zijn om een maatje kleiner te kiezen dan je gewend bent. Daarnaast kunnen de luiers bij kleine buikslapers ’s nachts wat losser komen. Eén deelnemer geeft hiervoor als tip om ’s nachts een grotere maat te gebruiken. Zo heeft je kindje meer bewegingsruimte, waardoor de luier niet zo snel loslaat. Dit gaat het lekken tegen en zorgt voor een droge, zorgeloze nacht.

Ondanks die kleine verbeterpuntjes zijn de reacties van het panel bijna alleen maar positief:

  • “We gaan ze zeker vaker gebruiken, ze zitten goed bij onze dochter van 3 maanden en houden alles binnen de luier!”
  • “Ik blijf deze luiers gebruiken. Goede prijs-kwaliteitverhouding en geen luieruitslag. Alleen bij een extreme explosieluier van onze kleine van 8 maanden oud lekte er wat door.”
  • “Onze dochter heeft een extreem gevoelige huid en reageert helemaal niet op de nieuwe samenstelling.”
  • “Fijn materiaal voor de huid en zien er ook nog eens leuk uit!”
  • “Hele fijne luiers met een leuk design, hoog absorptievermogen en een goede prijs-kwaliteitverhouding!”

Benieuwd geworden naar de luiers van Etos? Bestel ze hier en test ze zelf!

Download onze app

#1 zwangerschaps- en baby-app