24Baby Zwangerschaps app

Ben je op zoek naar de fijnste zwangerschapsapp? Download nu de 24Baby Zwangerschaps-App. Volg de zwangerschapskalender en babykalender, bekijk je baby in 3D, word lid van je geboorteclub, houd je persoonlijke zwangerschaps- en babydagboek bij en praat mee op het forum. Kortom: dé community voor alles rondom zwangerschap en baby’s.


Download de 24Baby Zwangerschaps-App nu!

Download nu de 24Baby Zwangerschaps-App en volg de zwangerschapskalender, word lid van je geboorteclub en praat mee op het forum.

Download de app

Zwangerschaps-App met community

In de Zwangerschaps-App van 24Baby vind je informatie over je zwangerschap, je baby en het ouderschap. Daarnaast kan je in contact komen met andere (aanstaande) ouders en kan je jouw persoonlijke dagboek bijhouden. In de app kan je gebruikmaken van de volgende functies:

 • Volg de ontwikkelingen van je zwangerschap en baby elke dag en bekijk je baby in 3D.
 • Lees betrouwbare artikelen die passen bij jouw zwangerschapsduur of de leeftijd van je kind.
 • Ontdek interessante weetjes, ontvang nuttige tips en beantwoord quizvragen en polls.
 • Word lid van je geboorteclub en kom in contact met ouders die in dezelfde maand als jij een baby verwachten. (Nog) niet zwanger? Sluit je dan aan bij één van de andere community-groepen, zoals ‘Kinderwens’, de ‘Papa-club’ of de ‘Vlindertuin’.
 • Houd een dagboek bij van je zwangerschap en de mijlpalen van je baby en deel deze met vrienden en familie.
 • Praat mee op het (zwangerschaps)forum.
 • Vind dé perfecte naam met de babynamen-zoekfunctie.

1. Volg de groei van je baby

zwangerschaps-app 24baby zwangerschapskalender

Download de Zwangerschaps-App en vul je uitgerekende datum in. Je ontvangt dan iedere dag een update hoe je baby groeit en hoe je lichaam verandert. Je ontdekt wat je moet regelen en waar je allemaal aan kan denken in jouw zwangerschapsweek. Ook vind je dagelijks interessante artikelen, nuttige tips, grappige weetjes, leuke quizvragen en polls en herkenbare quotes.

Na je bevalling ontvang je iedere dag informatie over de ontwikkelingen van je baby, tips & tricks over het ouderschap en de opvoeding, interessante artikelen en meer. Volg de ontwikkelingen tot je kindje 4 jaar oud is.

2. Bekijk je baby in 3D

Altijd al willen weten hoe de baby in je buik eruitziet? Bekijk dan je baby in 3D. Je ziet in detail hoe je baby groeit en zich ontwikkelt. Zoom in, draai om je baby heen en ontdek wat je baby in die week van je zwangerschap kan en doet.

3. Word lid van je geboorteclub

Meld je aan voor jouw geboorteclub en kom in contact met andere (aanstaande) ouders die hun kindje in dezelfde maand als jij verwachten of hebben gekregen. Volg relevante topics, stel elkaar vragen, geef tips en adviezen, deel ervaringen, plaats leuke foto’s of vertel hoe jij je voelt.

4. Houd je persoonlijke zwangerschaps- en babydagboek bij

Houd je dagboek bij in de 24Baby app

Maak je eigen, persoonlijke dagboek aan. Plaats echo’s, maak foto’s van je groeiende buik en houd de verschillende symptomen, mijlpalen en momenten van je zwangerschap bij.

Is je baby geboren? Leg dan de ontwikkelingen van je baby vast, plaats mijlpalen en andere bijzondere gebeurtenissen en deel deze met vrienden en familie.

5. Praat mee op het zwangerschapsforum en in de community-groepen

Naast de geboorteclubs, vind je een forum waar je alles kan bespreken. Van zwanger worden en de babyuitzet, tot ontzwangeren en het laatste shownieuws. Ook vind je verschillende community-groepen:

 • Kinderwens. Voor iedereen die zwanger wil worden, hiermee bezig is of in een vruchtbaarheidstraject zit.
 • De vlindertuin. Een plek voor iedereen die een kindje heeft verloren. Hier kan je vlinderkindjes herdenken, je verhaal delen, lotgenoten vinden, samen rouwen en elkaar ondersteunen bij het leren omgaan met het verlies.
 • Miskraam. Helaas maken veel vrouwen een miskraam mee. Vind lotgenoten, deel je verhaal en ondersteun elkaar bij het leren omgaan met het verlies en verdriet.
 • LGBT+. Kom in contact met andere LGBT-stellen, deel je verhaal, vraag advies en steun elkaar in dit spannende proces.
 • Papa-club. In deze groep zijn alleen (aanstaande) vaders toegestaan. Ontdek praktische tips, vraag mede-vaders naar ervaringen of lees mee met topics van anderen.
 • Babynamen. Bespreek hier alles wat met babynamen te maken heeft.
 • Alleenstaande ouders. Kom in contact met andere alleenstaande ouders en volg relevante topics, stel vragen, geef tips en adviezen, deel ervaringen of plaats leuke foto’s.
 • Prematuur. Vind andere ouders die een prematuur kindje hebben gekregen en kom in contact met mensen die in dezelfde situatie zitten als jij.
 • Meerlingen. Krijg jij een meerling? Word dan lid van de groep met ouders die ook een meerling verwachten of hebben.

Download de 24Baby Zwangerschaps-App nu!

Download nu de 24Baby Zwangerschaps-App en volg de ontwikkelingen van je zwangerschap, word lid van je geboorteclub en praat mee op het forum.

Download de app >>

6. Vind dé ideale babynaam

babynamen in de 24baby app

Ben je nog op zoek naar dé perfecte naam voor je kindje? Maak dan gebruik van de babynamen-zoekfunctie. Vind de populairste jongens- en meisjesnamen van Nederland, ontdek de herkomst en betekenis van namen of laat je verrassen met een naam via de verras-me-functie.